Nu gnyr Kitimbwa Sabuni offentligt igen

Han måste haft strålande roligt där han satt framför tangentbordet, påeldad av hat mot allt vitt och icke-muslimskt. Muslimskt begränsat till det som Sabuni, Yasri Khan och Mehmet Kaplan och hela den sunnimuslimska Ibn Rush-falangen menar är islam, den islamistiska – inte att förväxla med militanta – varianten.

”Den indignerade moralismen som vita journalister visade i samband med bostadsminister Mehmet Kaplans (MP) avgång var en tydlig signal. De hade på förhand bestämt sig för att troende muslimer med rötter i det muslimska civilsamhället inte har en plats i svensk politik.”

Många är de icke-vita och/eller muslimer som har protesterat och varnat för mörkermännen och kvinnorna under årens lopp men som har förnedrats och förlöjligats och fått löpa gatlopp som husnegrer, islamofober och förrädare för den dristigheten. Givetvis har stor del av drevet kommit från Ibn Rush-falangen och diverse andra nyttiga idioter. Resten har, tyvärr, kommit från etablerade svenskar som uppenbarligen inte vetat bättre eller som har virrat bort sig totalt i ideologi och blödiga känslor.

Icke-vita och/eller muslimer har självklart en plats i svensk politik. Under förutsättning att det finns öppenhet och transparens och att man inte seglar under falsk flagg som tyvärr allt för många pretendenter har gjort under senare år.

Dessa falskspelare gör hela samhället en enorm och i grunden samhällsfarlig otjänst!

Det är inte som Sabuni säger att icke-vita muslimer inte har en plats i politiken. Det är Sabuni et al som tyvärr försämrar möjligheten att få in flera icke-vita och muslimer genom att visa upp ett så pass mangrant och talfört förakt för vårt demokratiska samhälle och våra institutioner.

Genom att själva, mer eller mindre direkt, hävda att man representerar ”det muslimska civilsamhället”, vilket är en total omöjlighet, sprider man två olika bilder i samhället. Den ena omedvetet, kanske, och den andra ytterst medvetet.

Den ena bilden, som blir mer och mer uppenbar och riktar sig mot de man avskyr, är att det finns många (alla?) lömska, hatfyllda muslimer med dolda agendor. Man frotterar sig med regelrätta islamister som inte står långt från det öppna våldet. Man har en mycket unken demokratisyn – syn på samhället i allmänhet – och man erkänner aldrig någonsin eller lägger korten på bordet. Man föraktar i hemlighet för det får aldrig skrivas i svart på vitt (pardon the pun) och offerkoftan är på mer än den är av.

Detta skrämmer resten av samhället och får oss att undra om det kanske inte är sant, trots allt, att muslimer inte går att lita på.

Den andra bilden sprids till muslimer. Den bilden säger att du är totalt dömd från den dagen du satte din bara fot i moskén för första gången. Ingen idé att du anstränger dig. Du kommer aldrig att platsa, aldrig komma till din fulla rätt. Give up! Give in! Ty det vita icke-muslimska samhället vill inte veta av dig.

Detta skrämmer icke-vita och muslimer och får dom att undra om Sverige är ett i grunden genomfascistiskt samhälle, trots allt, som inte går att lita på.

Ingen av de två bilderna är sann.

Vad som dock är helt sant är att Sabuni et al spelar ett mycket farligt spel med hela samhället som insats.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s