Hvad Hvilja Musselmanen?

Med anledning av de veritabla strömhoppen, frivilliga eller ofrivilliga, av muslimer från Miljöpartiet ställer jag mig frågan.

Vilka är egentligen Mehmet Kaplan, Omar Mustafa, Yasi Khan, Rashid Musa et al från bin Rushd och liknande organisationer? Eller kanske Kitimbwa Sabini från Afrosvenskarnas riksförbund? Vad vill dom? Egentligen?

Är dom ortodoxa (för mig gammaldags boktrogna) och politiskt radikaliserade människor? Eller är dom som vilken herr eller fru Muhammed på gatan som helst? Bara att dom är lite mera talföra?

Islams trossatser är eviga sanningar som varken ändras eller utvecklas. De beskrivs i Koranen[3] och i Guds sista profet, Muhammads lära. Trons ”pelare” eller grunder i tron är tron på: (1) en, unik, ojämförbar Gud, (2) änglarna som Han skapat, (3) skrifterna som uppenbarats av Honom för Hans profeter, (4) profeterna genom vilka han skickat sina uppenbarelser till mänskligheten, (5) det eviga livet efter döden, Domedagen och personligt ansvar för handlingar, och (6) Guds perfekta dom och totala makt över människans öde (oavsett om det är bra eller dåligt).[4]

Är dom islamister, dom där ortodoxa och radikaliserade, och har dom inlett en samfälld och samordnad attack mot grundvalarna av det svenska samhället? Man har mer än väl förstått hur vårt samhälle är uppbyggt och man har systematiskt attackerat politiska partier, myndigheter och andra demokratiska organ och rörelser? Med ett enda syfte – att islamisera Sverige?

Är dom så demokratiska och fredliga som dom vill ge sken av? Är dom i grund och botten de fredliga människor, låt vara med lite udda beteenden och uttalanden och understundom handlingar, som dom påstår sig och påstås vara? Men då finns problemet med att alla (troende) muslimer ställer upp på herrarna namngiva ovan.

I det första fallet är dom islamister och har i sanning inlett en attack mot det svenska samhället och då måste dom också identifieras och drivas ut till varje pris ity vi när en synnerligen odemokratisk orm vid vår barm. Övriga muslimer är “harmlösa” ur samhällets synvinkel.

I det senare fallet finns risken att vi kanske, på typiskt naivt svenskt vis, har importerat några hundra tusen i grunden demokrati- och västfientliga människor till Sverige.

Flera av de ovan drabbade hävdar nu att det inte går att vara muslim och verka i ett politiskt parti i Sverige. Detta är givetvis fel. Det finns inget som hindrar en ateist, troende eller sekulär kristen, jude, sikh eller muslim att engagera sig i politik i Sverige.

De påståenden man kommer med är ytterligt farliga och rent av samhällsomstörtande.

Har dom rätt i att vanliga muslimer, som inte borde vara annorlunda från alla oss andra, inte har plats i politiken skickar man budskapet att alla (utom sekulära) muslimer är körda från den dagen dom satte foten i moskén första gången. 250.000-300.000 människor är dömda av sina föräldrars, och deras egen, tro och riskerar att sätta landet i brand en vacker dag.

Ljuger dom risker dom också att sätta hela landet i brand en vacker dag eftersom dom uppviglar alla andra muslimer till att tro att dom är dömda på förhand.

Det som måste finnas är ett hinder mot ett falskt engagemang. Ett engagemang där man i grund och botten inte alls ställer upp på den politik det parti eller samhälle man involverar sig i kämpar för utan där man egentligen bara bereder marken för ett övertagande.

Flera undersökningar visar att gemene muslimen inte alls vill samma sak som majoriteten i de samhällen de bor i. Man vill inte alls ha lika rättigheter för män och kvinnor, abort, lika rättigheter för samkönade o.s.v. Man vill ha Sharia.

Socialdemokraternas gamla kristna broderskapsrörelse, numera Tro och Solidaritet, avskaffade för ett antal år sedan stödet för HBTQ av anledningen att man inte ville alienera nya medlemmar.

Begick vi ett fruktansvärt misstag när vi gladeligen öppnade våra gränser för människor med en tro som inte utvecklats på 1400 år?

Lyssna på Mona Walter!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s